Parerea mea...

John

Smithe13 | 25.05.2014

I am impressed with this website, rattling I am a big fan. gkedecdcccddkgec

alarma

Vlad | 01.12.2009

Salut
cum pot face o alarma? ceva de genu... cand apar vibratii pe seismograf, sa se auda un sunet la calculator, ca sa nu ma ia prin surprindere.
Mersi.

Raspuns:alarma

Bogdan Chiriac | 05.12.2009

Din pacate seism nu suporta o alarma ca sa zic asa. Nu ma pricep asa mult la programare. Dar exista un sistem de alarma contra plata de la cei de la IRSA https://www.fotonsas.ro/

salut Bogdane

pretorianu24 | 26.11.2009

Sti ca sunt interesat de acest domeniu.Ma bucura faptul ca tot mai multi oameni sunt interesati sa afle cit mai multe informatii dintr-un domeniu asa de necunoscut.
Te felicit pentru tot ce faci.Am o intrebare ,cum iau numai imaginea numai cu camera de la mobotix,ma tot chinui sa aflu ip de la camera.
felicitari - LIVIU

DAAAA - E BUUUUN

cristina | 15.11.2009

E buna ideea de a-l prelua ca sa avem mereu acces, dar e un cosmar - iti intra in sistem, devii dependent de tamburul asta. Ajungi sa nu mai poti merge la culcare daca nu mai arunci un ochi la seismograf. Si mereu iti spui : uuuuffff, daca misca in secunda doi cand eu am inchis calc ..... dar si sa tin calc mereu pornit.... tot degeaba ca miscarile acului nu emit si semnale sonore ....
Oricum - E BUN ! Thx :)

Raspuns:DAAAA - E BUUUUN

Bogdan Chiriac | 16.11.2009

Cristina! Linistestete, daca e sa fie un cutremur tot o sa fie, cum spuneam programul este de monitorizare seismica/nu de avertizare seismica, este o idee buna sa aiba si semnale sonore, poate pe viitor cand ma voi descurca cu programarea o sa faca si acest lucru. Oricum din cate am inteles de la alti oameni priceputi in acest domeniu, poti sta linistita un seism major la noi nu v-a veni decat, dupa un seism major din turcia, poti afla mai multe despre asta pe https://www.cutremur.net/forum/index.php, iar pentru un sistem de avertizare seismica apeleaza aici https://www.fotonsas.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=5

imbunatatire

ioan | 06.11.2009

Dupa parerea mea , ideal ar fi ca tamburul sa apara in permanenta, dupa cateva minute dispare si apar camerele alealalte de pe mobotix. Ce parere ai?

Raspuns:imbunatatire

Bogdan Chiriac | 06.11.2009

Inca lucrez la aceea problema, dar nu cred ca exista o solutie, am sa caut. Cand apar celalalte camere poti da click pe camera din nou pana remediez problema, sau click oriunde pe locul unde apare seismograful si F5, sau2 butonul de actualizare fortata!

imbunatatire

zaku | 03.11.2009

as vrea fereastra si seismograful mai mare. sa inacapa tot tamburul

Raspuns:imbunatatire

Bogdan Chiriac | 05.11.2009

Done! Incepand de la versiunea 1.2 va aparea tot tamburul!

Obiect: 1 - 10 din 10
Comentariu nou