Despre mine

Salut, sunt Bogdan, de mic am fost crescut de bunici, la varsta de 5-6 ani am fost luat de parinti acasa, nu am avut parte de o copilarie prea frumoasa, ulterior

parintii au  divortat si ambi s-au recasatorit, iar eu am ramas cu mama, in jurul varstei de 14 ani din nenumarate certuri si neintelegeri cu tatal vitreg a trebuit sa ma mut singur in fosta garsoniera a parintilor biologici. In primul semestru din clasa a 10-a, am trecut printr-o criza de adolescenta care avea

legatura cu faptul ca parintii mei isi pierdusera interesul fata de mine, nu se mai interesau de ce faceam la scoala, de cum o mai duc, usor, usor relatiile s-au racit, spre sfarsitul primului semestru m-am lasat de scoala. Intre timp am fost pasionat de calculatoare, partea hardware si capatand interes si in cea software, timp de 3 ani am reparat calculatoare la prieteni, ulterior a devenit un fel de mini afacere, am prins gustul banilor munciti, acest lucru pe langa multe altele m-a maturizat foarte mult, urmand ca la varsa de 18 ani jumate sa-mi vina mintea la cap si sa ma reinscriu la scoala, ii multumesc prietenei mele Alexandra, de la ea am invatat ca in viata se poate mai mult, si merita sa faci ceva maret, oricat de greu ar fi sa ajungi acolo!

La 19 ani m-am angajat la o companie IT&C, care furnizeaza servicii de televiziune, internet si telefonie pe postul de agent call center.

In prezent am 20 de ani, muncesc la aceasi companie pe postul analist marketing, si in acelasi timp ma ocup si de scoala, sunt in clasa a 11-a.

Hobby: calculatoare, calatorii.

Nu merge unde te duce drumul, ci mergi pe unde nu este un drum si lasa o urma!